Sinds 2015 komen duikers van over de hele wereld op PADI Vrouwenduikdag bijeen om hun verbondenheid met de zee en hun passie voor duiken over te brengen. Deze dag, die al een aardige traditie begint te worden, vindt dit jaar op 21 juli 2018 plaats. De hele duikgemeenschap wordt verder versterkt en ondersteund op deze dag vol plezier, avontuur en vriendschappelijkheid.

Vorig jaar hebben PADI-duikcentra en -resorts op de derde PADI Vrouwenduikdag ruim 900 evenementen georganiseerd in 85 landen. Sinds het eerste evenement in 2015 krijgt het jaarlijks een vervolg om een impuls te geven zowel nieuwe als ervaren duikers. Zij kunnen hun duikuitrusting aantrekken en meedoen aan van alles en nog wat, van een weekend duiken, surfen en yoga tot aan duiken met haaien en onderwaterschoonmaakacties. Doe inspiratie op en bekijk de foto’s in het PADI-fotoalbum op Facebook. Of lees meer over welke prachtige evenementen er over de hele wereld worden georganiseerd.

Nog geen duikbrevet? Laat je informeren en schrijf je in voor een cursus PADI Open Water Diver of neem contact op met een PADI -duikcentrum of -resort en vraag hoe je deel kunt uitmaken van het plezier.

Zet het in je agenda en nodig je vrienden en kennissen uit. PADI Vrouwenduikdag is op 21 juli.

Verdere bijzonderheden volgen binnenkort!

Share This